Home De Talentexpert

De Talentexpert

by Gerbrand van Enk
De Talentexpert

Haal het maximale uit de talenten van jouw mensen

Professioneel werken met talenten vraagt kennis en ervaring. Met de TMA methode en onze talentexperts hebben wij alles in huis voor integraal talent management. Deze kennis en ervaring maken wij graag laagdrempelig beschikbaar voor jouw organisatie.

Het voeren van een talentdialoog, het bespreken van een 360 graden feedback rapport en het maken van talentontwikkelplannen of een loopbaanadvies. Het zijn enkele van de activiteiten van de talentexpert. De TMA methode voorziet in de instrumenten en ondersteuning.

Wij kunnen jou op vier niveaus de juiste support bieden:

De talentexpert kan werken op individueel niveau waaronder het zoeken naar vitaliteit en verdieping of het meester worden van zichzelf. Is dit de juiste baan voor mij? Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk? Hoe bereid ik mij voor op mijn volgende stap?

Maar ook op teamniveau werkt de talentexpert. Vraagstukken gaan dan over de optimale samenstelling van een team, het hanteren van conflicten en spanningen in het team of het ontwikkelen van de juiste leiderschapsstijl. Alles om te komen tot een hoog-presterend-team!

De talentexpert voorziet daarnaast in de ontbrekende schakel van jouw HR afdeling op organisatieniveau. Met het maken van werkbare en op onderwijs gerichte competentieprofielen, het matchen van talenten met rollen en het ondersteunen van keuzes bij aanname of doorgroeien van mensen. Bouw aan een organisatie waarin talent centraal staat.

Zelf liever talentexperts opleiden met de TMA methode? Dat kan ook met onze TMA certificeringstraining, intervisie, workshops en support bij het gebruik van het TMA methoden en instrumenten. Zelfstandig aan de slag met professionele instrumenten.

Heb jij een vraagstuk rondom het werken en ontwikkelen van talent, de herinrichting van de gesprekkencyclus of bijvoorbeeld de vormgeving van een professionele teamcultuur? Die kennis en ervaring hebben onze talentexperts.

Het inhuren van onze talentexpert is een laagdrempelige manier om professioneel met talent aan de slag te gaan. Vraag ons naar onze voordelige tarieven.