Home De verdieping: persoonlijke vitaliteit

De verdieping: persoonlijke vitaliteit

by Gerbrand van Enk

Jouw wortels bepalen jouw groei​

De aard en kwaliteit van de wortels bepaalt de groei en bloei van de boom. Als vervolg op een (eerdere) Talent en Motivatie Analyse (TMA) of in plaats van TMA bieden wij de mogelijk om professioneel begeleid kennis te maken met de ‘wortels van jezelf’.

Herken je ook dat

Er grote vragen in je werk of je leven spelen? Dat jij zoekt naar een andere manier om dingen te bereiken in het werk? Je het gevoel hebt dat jouw problemen zich steeds weer herhalen? Wellicht heeft de eerdere TMA deze vraagstukken geactiveerd of zichtbaar gemaakt voor je en zoek je naar een goed vervolg wat bij jou past. Niet alleen in het werk maar in het geheel van jouw leven.

Waar het om draait

Samenhang zien tussen die feiten in jouw leven. Wat er gebeurt is jou bekend, de verbanden vaak niet (meer). Door meer inzicht in ‘wie jij bent in jouw leven’, door jouw oorsprong te verkennen, krijg je handvatten om zelf weer in regie te komen.

Existence is musical in nature. It is the play of all kinds of patterns (and dances). The whole point of the dancing is the dance.

– Allan Watts –

Na het traject

Ben je in staat gebleken om jouw vraagstuk in perspectief te plaatsen en heb je de richting hervonden die jou helpt verder te komen. Zodat jij jouw eigen uniekheid weer ervaart en tot praktijk kunt brengen en jij vitaler in het werk en het leven staat.

Hoe werkt dat?

Door duiding en begeleiding gericht op jouw vraagstuk. Door de dynamiek van de gebeurtenissen anders te belichten en jouw gedrag te beïnvloeden. Zo dat jij zelf (weer) aan het stuur zit!

Wil jij jezelf steeds blijven herhalen of wil jij jezelf ontwikkelen naar wie jij bent?

Zelfstandig en/of met jouw werkgever

De verdieping is een coachtraject waar jij jezelf in kunt ontwikkelen. Hierin kun je samen met jouw leidinggevende optrekken of juist niet en helemaal zelf aan de slag gaan. In alle gevallen is de privacy geborgd.

Je kunt een Talent en Motivatie Analyse (TMA) onderdeel maken van dit traject maar ook zonder TMA is mogelijk om dit traject te volgen. Elk traject wordt maatwerk vorm gegeven.

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op.