Home Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

by Gerbrand van Enk

Wij werken met een team van toegewijde mensen. Voor ieder vraagstuk zorgen wij voor de juiste persoon die jou en jouw organisatie verder helpen. Maak kennis met hen op deze pagina.

Robert Kunst

Robert Kunst (1963) is mede-eigenaar van KIEM Institute.

Hij heeft zijn MBA gevolgd aan Business School Netherlands in Buren en is daarnaast financieel adviseur voor diverse onderwijsinstellingen, o.a. op het gebied van duurzame inzetbaarheid waarbij inzicht wordt gegeven in de mogelijke terugverdientijd bij een gericht duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Hij organiseert inspirerende evenementen en trainingen. Dit zijn vaak strategische dagen of sportieve sessies waarin een nieuwe en verfrissende mindset wordt gecreëerd, dit gebeurt veelal in company of extern.

Robert hecht waarde aan begeleiding en coaching van mensen die erop gericht is ze in positieve zin te veranderen. Robert gelooft in een effectieve wisselwerking tussen inzicht bijbrengen en nieuw gedrag vertonen. Daarin is zijn ideaal om gezonde mensen te laten vertrouwen in de veranderingsmogelijkheden die ieder mens kenmerkt.

Met zijn enthousiasme en inspiratie weet hij mensen met veel positieve energie gefocust te houden bij de door hun gestelde doelen.

Meer weten over Robert? Klik hieronder voor zijn Linkedin profiel.

Gerbrand van Enk

open | puur | uitdagend

Gerbrand (1976) is mede-eigenaar van KIEM.

Hij heeft zijn MBA gevolgd aan Business School Netherlands in Buren en is daarnaast als kwaliteitsassessor opgeleid door het EFQM / INK. Gerbrand is is gecertificeerd als TMA trainer. Hij is ook opgeleid als gedragstrainer, transformationeel coach en geschoold astroloog.

Zijn opleiding en training geeft hem niet alleen brede kennis en ervaring met mensen in organisaties maar ook de bagage om zaken anders te zien en betekenis te geven.

In zijn werk heeft Gerbrand in verschillende rollen intensief geleerd hoe zakelijke werkwijzen en sociale verhoudingen op elkaar inwerken. En ook dat het een niet kan zonder het ander.

De wens van Gerbrand is om mensen te helpen om meer van zichzelf te zien en dus meer zichzelf te kunnen zijn. Trouw zijn aan jezelf is immers de beste garantie op succes en werkgeluk.

Met zijn eigen confronterende stijl van werken zorgt Gerbrand dat ‘de organisatie’ en ‘de mens’ op elkaar afgestemd raken.

Meer weten over Gerbrand? Klik hieronder voor zijn Linkedin profiel.

 

Een verbinder, een optimist en open in het contact. Als Alwin ergens in gelooft, dan gaat hij er voor. Veranderingen aangaan en zichzelf blijven ontwikkelen geven hem voldoening en energie. Net als een ander te motiveren ook op onderzoek uit te gaan. Woorden die bij Alwin passen zijn autonoom, gedreven en authentiek.

In zijn leven ontdekte hij zijn gevoelige en intuïtieve kant, en kon hij ervaren dat dit zijn kracht is. Zijn gevoeligheid heeft hij leren in te zetten als kwaliteit. In het werk als coach en trainer. 

Hij is een gezinsman en een groot liefhebber van goede muziek (Studio Brussel!). Zijn gezin, de natuur, mountainbiken, meditatie of wandelen geven Alwin voldoening en energie. 

Zijn motto: in contact met anderen blijf ik zelf ook leren, en houd ik me in beweging.

Meer weten over Alwin? Klik hieronder op zijn Linkedin profiel.

Zoek jij een gaaf en uniek team, waar jij kunt groeien als zelfstandig ondernemer?

Dan zoeken wij jou!

Laat hier een bericht achter wij nemen contact met jou op.