Home Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

by Gerbrand van Enk

Wij werken met een team van toegewijde mensen. Voor ieder vraagstuk zorgen wij voor de juiste persoon die jou en jouw organisatie verder helpen. Maak kennis met hen op deze pagina.

Gerbrand van Enk

open | puur | uitdagend

Gerbrand (1976) is eigenaar van KIEM.

Hij heeft zijn MBA gevolgd aan Business School Netherlands in Buren en is daarnaast als kwaliteitsassessor opgeleid door het EFQM / INK. Gerbrand is is gecertificeerd als TMA trainer. Hij is ook opgeleid als gedragstrainer, transformationeel coach en geschoold astroloog.

Zijn opleiding en training geeft hem niet alleen brede kennis en ervaring met mensen in organisaties maar ook de bagage om zaken anders te zien en betekenis te geven.

In zijn werk heeft Gerbrand in verschillende rollen intensief geleerd hoe zakelijke werkwijzen en sociale verhoudingen op elkaar inwerken. En ook dat het een niet kan zonder het ander.

De wens van Gerbrand is om mensen te helpen om meer van zichzelf te zien en dus meer zichzelf te kunnen zijn. Trouw zijn aan jezelf is immers de beste garantie op succes en werkgeluk.

Met zijn eigen confronterende stijl van werken zorgt Gerbrand dat ‘de organisatie’ en ‘de mens’ op elkaar afgestemd raken.

Meer weten over Gerbrand? Klik hieronder voor zijn Linkedin profiel.