Home Ons aanbod

Ons aanbod

by Gerbrand van Enk

De leraar als mens zien

Als leraar ben je meer dan je beroep. Je bent onderwijzer, coach, motivator, draagt kennis en ook normen en waarden over. In de klas en in de school. Dit vraagt een brede ontwikkeling, zowel van vaardigheden en vakkennis in de klas als van competenties als mens in de onderwijsorganisatie. Dit alles met het ultieme doel voor ogen: de ontwikkeling van de leerling. Wij scheppen de voorwaarden zodat jij en jouw team het verschil kunnen maken.

wat houdt jou bezig?

Klik op de vruchten van ons aanbod en ontdek hoe wij je als individu, als leidinggevende en als organisatie kunnen helpen.

wat houdt jou bezig?
wat laten jullie mij ontdekken? hoe verbeter ik de samenwerking in mijn team? hoe maak ik mijn gesprekkencyclus weer inspirerend en prettig? hoe breng ik mijn organisatie een stap verder? hoe kan ik mij weer geinspireerd en vitaal voelen? hoe haal ik het maximale uit mezelf in mijn werk? hoe werken jullie? hoe geef ik leiding aan talenten?

hoe geef ik leiding aan talenten?

Het leidinggeven aan talenten betekent inzicht willen hebben in de talenten en het ontwikkelniveau van jouw mensen om zodat je weet wie wat wanneer nodig heeft. Het betekent ook inzicht in jouw eigen drijfveren en talenten en daarmee in de aanleg die je hebt voor de verschillende stijlen van leidinggeven. Zo ontdek je in dit programma hoe je praktisch en wendbaar omgaat met jouw eigen talent en dat van een ander, gericht op de doelen die jouw team heeft.