Home Partners

Partners

by Henri van der Dussen
DSC00664

Meer dan zeventig praktijkgerichte e-doing trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot stressvrij leven. Essentiële skills voor nu en in de toekomst. KIEM is de exclusieve partner voor New Heroes in het onderwijs.

New Heroes is onderdeel van Schouten en Nelissen.

 

De talent en motivatie analyse is een wetenschappelijk bewezen en in de praktijk beproefde methode om op positieve wijze de drijfveren en talenten van medewerkers te ontdekken en te benutten. TMA kun je inzetten voor het inrichten van jouw personeelsbeleid. Bijvoorbeeld bij werving en selectie of het maken van een ontwikkelplan voor jouw medewerkers.

 

De Kosten Baten-tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI) is een nieuwe tool waarmee u direct inzicht krijgt in het rendement op uw investeringen in duurzame inzetbaarheid. De tool is ontwikkeld door TNO in samenwerking met de partners verbonden aan het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Exclusief voor klanten van Kiem is de opname van sectorspecifieke informatie.

De weg naar een vitaal leven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms moeten we extra inspanning doen om onze gezondheid te bewaken. Van der Valk Vitaal helpt je op weg naar een vitale en energieke toekomst. Kortom: gezond worden, gezond zijn en gezond blijven in een gastvrije omgeving met persoonlijke begeleiding.

Vitaal Lab

Vitaal Lab is gespecialiseerd in het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek (PMO) en Health Checks. Een Health Check of PMO laat zien hoe het met uw gezondheid of die van uw medewerkers is gesteld. Zo’n check bestaat uit zowel een fysiek- als mentaal onderzoek. Naderhand krijgt u een persoonlijk adviesrapport, waarin richtlijnen staan om uw gezondheid of die van uw medewerkers te verbeteren.

logo-2

Comens helpt organisaties en medewerkers bij het nemen van drempels: we sluiten de ene deur en openen de andere. Dit doen we bijvoorbeeld bij langdurig verzuim of outplacement. Wij geloven in het activeren van de kracht van binnenuit van zowel mens als organisatie.

Wij mobiliseren de kracht van binnenuit van organisaties en hun medewerkers om het verzuim te minimaliseren tot het medisch noodzakelijke niveau. Daarmee zijn we waardevol voor organisaties en de mensen die er werken.

image001

Synck Company B.V. is een onafhankelijke gespecialiseerde risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risicos. Dat doen zij op basis van een gedegen analyse van de bestaande situatie, audits op de bestaande processen en procedures, een onafhankelijk advies en door middel van oplossingen gericht op preventie en beheersing van deze risicos.