Home Partners

Partners

by Gerbrand van Enk
Partners

De talent en motivatie analyse is een wetenschappelijk bewezen en in de praktijk beproefde methode om op positieve wijze de drijfveren en talenten van medewerkers te ontdekken en te benutten. TMA kun je inzetten voor het inrichten van jouw personeelsbeleid. Bijvoorbeeld bij werving en selectie of het maken van een ontwikkelplan voor jouw medewerkers.

MeesterBaan is hét landelijke platform voor onderwijsvacatures in
Nederland. Voor jouw nieuwe uitdaging in het onderwijs en voor de droomkandidaat voor jouw organisatie.

Synck Company B.V. is een onafhankelijke gespecialiseerde risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risico’s. Dat doen zij op basis van een gedegen analyse van de bestaande situatie, audits op de bestaande processen en procedures, een onafhankelijk advies en door middel van oplossingen gericht op preventie en beheersing van deze risico’s.

De weg naar een vitaal leven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms moeten we extra inspanning doen om onze gezondheid te bewaken. Van der Valk Vitaal helpt je op weg naar een vitale en energieke toekomst. Kortom: gezond worden, gezond zijn en gezond blijven in een gastvrije omgeving met persoonlijke begeleiding.

Vitaal Lab is gespecialiseerd in het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek (PMO) en Health Checks. Een Health Check of PMO laat zien hoe het met jouw gezondheid of die van je medewerkers is gesteld. Zo’n check bestaat uit zowel een fysiek- als mentaal onderzoek.

Meer dan zeventig praktijkgerichte e-doing trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot stressvrij leven. Essentiële skills voor nu en in de toekomst. KIEM is de exclusieve partner voor New Heroes in het onderwijs.

New Heroes is onderdeel van Schouten en Nelissen.

De Kosten Baten-tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI) is een nieuwe tool waarmee je direct inzicht krijgt in het rendement op jouw investeringen in duurzame inzetbaarheid. De tool is ontwikkeld door TNO in samenwerking met de partners verbonden aan het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Exclusief voor klanten van KIEM is de opname van sectorspecifieke informatie

Comens helpt organisaties en medewerkers bij het nemen van drempels: het sluiten van de ene deur en het openen van de andere. Bijvoorbeeld bij langdurig verzuim of outplacement.