Home Persoonlijk Meesterschap

Persoonlijk Meesterschap

by Gerbrand van Enk
Persoonlijk Meesterschap

Ontwikkel jouw vermogen om weerstand om te zetten in (werk)plezier

Ieder mens is van nature op zoek naar persoonlijk meesterschap. Voor velen is dat het (be)leven van eigenheid, vertrouwen en voelen van waardering. Ook het kunnen benutten van de eigen talenten en het werken op basis van intrinsieke drijfveren en motivatie. Dit vormt de grondslag voor het ontwikkelen van ons unieke programma. Gericht op het realiseren van persoonlijk meesterschap in werk (en privé)

Gelijk het licht wordt bewustzijn slechts bewustzijn van zichzelf als er weerstand is. Als deze weerstand ondoordringbaar of onoverwinnelijk is, wordt dit ervaren als lijden. Als het overmeesterd kan worden, wordt dit ervaren als vreugde.

– Lama Anagarika Govinda –

Onze definitie van persoonlijk meesterschap: het vermogen weerstand om te zetten in vreugde. Om daarmee jou te laten ontdekken hoe te groeien zodat mogelijkheden tot ander gedrag en handelen binnen bereik komen. Zo maak jij jouw wereld elke dag een beetje mooier.

Ons aanbod hebben wij onderstaand voor jou op een rij gezet. Deze mogelijkheden zijn individueel en in-company mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor in-company trajecten

De Verdieping: op zoek naar jouw wortels

Op zoek naar het meest wezenlijke in jezelf? Jouw wortels in het leven? Met de verdieping volg je een bijzonder traject wat jou inzicht biedt in wat jouw plek is en hoe je van daar uit jouw leven tegemoet kunt treden.

Lees hier meer over De Verdieping

Leven en werken vanuit vertrouwen

Hoe zou het zijn om lastige, spannende of ongemakkelijke situaties op je werk of privé vanuit vertrouwen aan te gaan? Deze training helpt je om hier meer inzicht in te krijgen, waardoor verandering kan ontstaan.

Lees hier meer over de training ‘Leven en werken vanuit vertrouwen’