Home Werving & Selectie

Werving & Selectie

by Gerbrand van Enk
Werving & Selectie

Meer dan gekwalificeerd personeel alleen

Ben jij op zoek naar de perfecte kandidaat voor jouw organisatie? Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van personeel dat naadloos past bij jouw team.

Uiteraard kijken wij naar de noodzakelijke kwalificaties voor het werk. En wij kijken naar de drijfveren en talenten van de mensen. Zo vinden wij de ‘naald in de hooiberg’ voor jou.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • het verzorgen en begeleiden van het werving- en selectieproces op maat;
  • het via de meest effectieve kanalen plaatsen van de vacature via ons social media netwerk of onze partners;
  • het actief benaderen van voor jou geschikte kandidaten;
  • het spreken en screenen van geselecteerde kandidaten met rapportage;
  • het begeleiden van de gesprekken met de selectie- of adviescommissie;
  • het uitvoeren van assessments.

Onze werkwijze: groot bereik, veel service en altijd resultaat

KIEM heeft een groot bereik van meer dan 30.000 contacten via LinkedIn. Naast LinkedIn hebben wij uiteraard diverse andere (media-) kanalen en netwerken die wij, of met onze partners, kunnen inzetten.

Wil je een assessment laten uitvoeren? Daar kunnen wij voor zorgen op basis van de talent en motivatie analyse. Zo krijg jij zicht op de talenten, ontwikkelpunten, communicatiestijl van de kandidaat. Ook is matching met het functieprofiel mogelijk met profielen die specifiek op het onderwijs zijn afgestemd en aandacht schenken aan wat er voor de klas aan gedrag nodig is. Een en ander op basis van het oordeel van een gecertificeerde loopbaan professional.

Wij berekenen per kandidaat € 495,00 (excl. btw). Het assessment is afgestemd op het door jou gewenste functieprofiel. De uitkomsten van het assessment zullen, na akkoord van de kandidaat, met jou worden besproken.

Bij een zoekopdracht gaan wij ervan uit dat je zelf een functieprofiel beschikbaar hebt, indien dit niet het geval is, dan kunnen wij hierbij ook helpen. Voor deze werkzaamheden hanteren wij een uurtarief van € 95,00 (excl. btw) en is exclusief eventuele reiskosten van € 0,39 (excl. btw) per km.

No cure – No pay

Werving en selectie zelf doen wij op basis van no cure – no pay. Vinden wij geen geschikte kandidaat of heb je zelf een geschikte kandidaat gevonden, via welke weg dan ook, dan ben je ons helemaal niets verschuldigd voor ons zoekwerk. Wel voor de eventuele assessments en het eventueel opstellen van een functieprofiel zoals hierboven vermeld.

Zodra je ons opdracht geeft voor het vinden van de kandidaat, dan berekenen wij (afhankelijk van de functie) een fee als % van het totale jaarloon, incl. toelagen en andere emolumenten. Van die fee wordt 60% bij indiensttreding in rekening gebracht, de resterende 40% als de kandidaat na 2 maanden nog bij jouw organisatie in dienst is.

De kosten voor het plaatsen op betaalde vacaturesites en/of dagbladen e.d. zijn buiten beschouwing gelaten. Eventuele plaatsing gebeurt na overleg en met uw goedkeuring.

Wil jij weten hoe wij kunnen helpen in werving & selectie?  

Klik hier en wij nemen contact met jou op of bel ons direct.