Home KIEM Vitaal®

KIEM Vitaal®

by Robert Kunst

KIEM Vitaliteit® 

GRATIS ONLINE TRAINING

Mogen we even met de deur in huis vallen? Bent u een aantrekkelijke werkgever? Weet u uw leraren langdurig aan u te binden én ze tegelijkertijd een hoge mate van werkgeluk te bieden? Een werkomgeving die hen energiek en veerkrachtig houdt? Want dat is waar de concurrentie op de krappe onderwijs arbeidsmarkt tegenwoordig wordt uitgevochten. 

Leraren kiezen heel bewust voor hun beroep omdat werken met kinderen ze energie geeft. Zeker de jongere generatie verwacht deze energie dan ook elke dag te vinden in hun werkomgeving. Dat maakt vitaliteit -oftewel het geestelijk en lichamelijk welbevinden van de mens- tot het arbeidsmarktthema van nu en de komende jaren.

Deels wordt vitaliteit al gestimuleerd door de overheid, zo is elke werkgever bijvoorbeeld al verplicht om zijn personeel een PMO (Preventief medisch onderzoek) aan te bieden. Maar vitaliteit gaat natuurlijk veel verder. Het gaat over zingeving, persoonlijke ontwikkeling en je talenten optimaal in kunnen zetten. Dit zorgt uiteindelijk voor fittere medewerkers, een grotere inzetbaarheid, meer productiviteit en een veel lager ziekteverzuim. Als u een dergelijke omgeving kunt bieden, bent u waarschijnlijk ook nèt die interessantere werkgever.

Omdat wij vitaliteit zien als hèt grote thema voor de komende jaren – en de weg voor u als werkgever om het verschil te maken -, bieden wij een gratis online training. Daarin leert u wat er beleidsmatig allemaal komt kijken bij het implementeren van vitaliteit in uw organisatie. Bovendien doet u inspirerende nieuwe ideeën op voor de start van het nieuwe schooljaar. Schrijf nu, zonder verdere verplichtingen,  in op de site van www.KiemInstitute.nl/vitaliteit. 

Wanneer u zich vóór 1 juli inschrijft, maakt u ook nog kans op een gratis PMO bij Vitaallab: test uzelf met een conditietest en een advies om gezonder het nieuwe schooljaar te starten.