Home Ons aanbod

Ons aanbod

by Robert Kunst
DSC00854

Als leraar ben je meer dan je beroep. Je bent onderwijzer, coach, motivator, draagt kennis en ook normen en waarden over. In de klas en in de school. Dit vraagt een brede ontwikkeling, zowel van vaardigheden en vakkennis in de klas als van competenties als mens in de onderwijsorganisatie. Dit alles met het ultieme doel voor ogen: de ontwikkeling van de leerling. Wij scheppen de voorwaarden zodat jij en jouw team het verschil kunnen maken.

VOOR LERAREN MET AMBITIE

In het onderwijs ben je nooit uitgeleerd. Niet als leerling, niet als leraar en als leidinggevende zeker niet. Wanneer je in het onderwijs stapt, kies je voor een baan voor en van je leven. Hier kun je in opgroeien, je verder ontwikkelen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Door elke dag met mensen te werken, blijf je geïnspireerd en ontwikkel je steeds verder. Je geeft leiding aan jezelf, hebt impact op de ander en wil misschien wel steeds meer bereiken in weinig tijd. 

Wij begrijpen dat je ambitie om te groeien vaak moeilijk te verenigen is met je dagelijkse werk. Onze oplossing: combineren van werk en leren. Wij laten je werken aan je eigen vragen en uitdagingen onder begeleiding van coaches, experts en sparringpartners. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij alleen kunt leren als je echt uitgedaagd wordt.

VERGROOT JOUW IMPACT EN TEAMPRESTATIES

De snelle veranderingen in de wereld vragen om een groot lerend vermogen, innovatief talent, creativiteit, samenwerking en ondernemerschap. Kortom, om persoonlijk leiderschap om je impact op jezelf en op anderen te vergroten. Daarom bieden wij meer dan reguliere opleidingen rondom onderwijs: wij bieden inzichten, inspiratie en handvatten om aan de slag te gaan. Gericht op het individu en op de groep.

PRAKTISCH EN TOEPASBAAR

Onze ontwikkeltrajecten zijn altijd maatwerk. Mensen leren en ontwikkelen immers het best door aan te sluiten bij hun leerstijl. De interactie met medecursisten en coaches is flexibel in te plannen. Zo passen we ons aan aan de beschikbare tijd en ruimte voor ontwikkeling.

Naast zakelijke doelgerichtheid staan wij ook voor speelsheid. Leren en ontwikkelen is spannend, uitdagend en mag ook leuk zijn!