Home Ontdek je talent

Ontdek je talent

by Henri van der Dussen
DSC00737

O N T D E K   J E   T A L E N T

Wat drijft jou, wat is jouw unieke kracht en hoe kun je deze inzetten om anderen te inspireren en beter te maken?

In het onderwijs is geen dag hetzelfde. Het ene moment heb je een telefonische bespreking met de zorgcoordinator of intern begeleider over een leerling waar je je zorgen over maakt, het volgende moment sta je voor de klas. Je bent administrateur, mentor, coach, contactpersoon voor de ouders en collega’s. Je hebt veel verschillende petten op, wisselt regelmatig van rol en moet om kunnen gaan met leerlingen, collega’s en ouders. Dit doet een beroep op je talent, bijvoorbeeld op je stressbestendigheid, je behoefte aan afwisseling of jouw behoefte om te helpen in drukke tijden. 

In onze leerreizen leren we je om jezelf én de ander beter te leren kennen. Zodat je effectief kunt zijn in verschillende situaties. Je ontdekt je eigen talenten en leert de talenten van anderen herkennen. Zo kun je de juiste houding en gedrag stimuleren bij je leerlingen en collega’s en kun je groei stimuleren in iedere groep.

Wij bieden deze leerreizen aan in samenwerking met New Heroes en TMA. Deze leerreizen zijn altijd een combinatie van online en offline leren.