Home Lunchbijeenkomst

Lunchbijeenkomst

by Robert Kunst
aromatic-coffee-coffee-beans-977878

Hét moment voor blijvende verandering?

Zelfbenoemde goeroes, maar ook hele gewone mensen, hoor je de laatste weken steeds vaker de wens uitspreken dat deze crisis zal leiden tot echte blijvende veranderingen in de manier waarop wij samen de zaken georganiseerd hebben. Los van de vraag of dit wensdenken realistisch is, kunnen we wel stellen dat binnen het onderwijs veel creatieve energie is losgekomen. Lang voorspelde ontwikkelingen die de afgelopen jaren steeds vastliepen in allerlei bestuurlijk en organisatorisch gedoe, Blijken onder hoge druk van de crisis ineens wel mogelijk te zijn. Ineens lijken we wel in een compleet nieuw universum beland en is de vraag eerder ‘hoe houden we dit vast?’. 

 

Om die vraag te beantwoorden is het goed om eerst eens stil de staan bij de theorie hoe grootschalige transities eigenlijk tot stand komen en wat de drijvers daarvan zijn?

Én de drijvende krachten onder deze groei.

En natuurlijk; ‘wat kan jij als bestuurder om dit proces in goede banen te leiden en te borgen?

 

Heb je behoefte om hierover met anderen te sparren? Dan nodigen we je graag uit om samen met ons en een aantal andere bestuurders in gesprek te gaan. 

 

Gebrand van Enk, leiderschap coach én organisatie adviseur, zal de bijeenkomst inleiden met zijn visie op organisatorische groei.

 

Wij hosten de bijeenkomst via Zoom en zorgen voor een goede verslaglegging. Zodat het meer wordt dan een leuk gesprek; de bestuursagenda voor de toekomst. 

 

Schrijf je nu in