Home Uncategorized KIEM Werving & Selectie

KIEM Werving & Selectie

by Robert Kunst

Bent u op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw organisatie? Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van personeel dat naadloos past binnen uw bedrijf. Dit doen wij op basis van no cure – no pay. Vinden wij geen geschikte kandidaat of heeft u zelf een geschikte kandidaat gevonden, via welke weg dan ook, dan bent u ons helemaal niets verschuldigd.

Bereik

KIEM heeft alleen al met LinkedIn een bereik van 30.000 contacten. Naast LinkedIn hebben wij uiteraard diverse andere (media-) kanalen en netwerken die wij inzetten.

Tarieven

Zodra u ons opdracht geeft voor het vinden van de perfecte kandidaat, dan berekenen wij (afhankelijk van de functie) een fee van 20%-25% van het totale jaarloon, incl. toelagen en andere emolumenten. Van die fee wordt 60% bij indiensttreding in rekening gebracht, de resterende 40% als de kandidaat na 2 maanden nog bij u in dienst is.

De kosten voor het plaatsten op betaalde vacaturesites en/of dagbladen e.d. zijn buiten beschouwing gelaten. Eventuele plaatsing gebeurt na overleg en met uw goedkering.

Wilt u een assessment laten uitvoeren, dan berekenen wij per kandidaat € 495,00 (excl. btw). Het assessment is afgestemd op het door u gewenste functieprofiel. De uitkomsten van het assessment zullen, na akkoord van de kandidaat, met u worden besproken.

Bij een zoekopdracht gaan wij ervan uit dat u zelf een functieprofiel heeft gemaakt, indien dit niet het geval is, dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Voor deze werkzaamheden hanteren wij een uurtarief van € 95,00 (excl. btw) en is exclusief eventuele reiskosten van € 0,39 (excl. btw) per km.

KIEM vindt voor u “De perfecte naald in de hooiberg!”.

Lees meer