Home KIEM Fietsclinic

KIEM Fietsclinic

by Gerbrand van Enk
KIEM Fietsclinic

Het leven, dat is pas topsport!

Tijd voor sportieve inspiratie!

Op woensdag 29 september organiseert KIEM, geheel volgens de geldende corona maatregelen, een unieke en inspirerende dag over persoonlijke ontwikkeling en vitaal leiderschap. Voor leiders die het maximale uit zichzelf en hun team willen halen. Leerzaam voor jouw vak, de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden en zelf ook sportief in actie te komen in een prachtige omgeving.

Met een top spreker

Onze spreker is Sanne van Paassen, Peak Performance Coach en ex-topsporter (wereldbekerwinnares veldrijden 2010/2011). Het is haar missie om ambitieuze mensen te helpen om vol energie succesvoller te zijn. Zij brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging door ze op een inspirerende manier uit hun comfortzone te halen.

Eenmaal een topprestatie leveren kan iedereen. Maar meerdere topprestaties leveren en die doelen op een energieke en relaxte manier bereiken, is een heel ander verhaal. Heb jij vaak excuses waardoor je doelen voor de eindstreep sneuvelen? Of lukt het je alleen om te presteren als je je relatie, gezin, werk en sociale leven op een laag pitje zet? Dan is het tijd voor een andere aanpak!

En een sportieve middag

Sanne vertelt je hier graag meer over op een locatie die topsport ademt, waar anders dan op Papendal. Maar dat niet alleen: jij mag ook meedoen met de fietsclinic om met elkaar niet alleen te praten over vitaliteit, maar daar ook mee aan de slag te gaan.

Woensdag 29 september 2021

Programma: wat gaan we doen?

09.30 – 10.00 uur ontvangst

10.15 – 12.00 uur presentatie Sanne van Paassen

12.15 – 13.15 uur lunch

13.30 – 15.30 uur fietsclinic op de Veluwe

15.30 – 16.00 omkleden

16.15 – 16.45 afsluiting met borrel

De kosten van deelname bedragen € 295,00 per persoon. Voor een sportieve en inspirerende dag inclusief een gezonde lunch, netwerkmogelijkheden én het boek “Het leven, dat is pas topsport” door Sanne van Paassen.

Dit leerzame en praktische boek scoort een 4,9 op een schaal van 5 bij Managementboek en heeft lange tijd op nummer 1 gestaan bij de meest verkochte managementboeken.

Eventuele huur van een racefiets is niet in de prijs opgenomen. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan bedragen de kosten hiervoor
€ 45,00 per fiets. Dit kun je bij de inschrijving direct laten weten.

We hebben een beperkt aantal plekken, wees er dus op tijd bij. Op = op!  Uiterste datum van inschrijving is 21 mei 2021.

Op deze clinic zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Meer informatie over onze voorwaarden tref je hier.

Meer over Sanne van Paassen

Wereldbekerwinnares veldrijden Sanne van Paassen dacht dat ze aan topsport deed – tot ze haar succesvolle sportcarrière beëindigde. Zij maakt werk van haar missie om anderen te helpen topprestaties te leveren. Toen kwam zij erachter dat het ‘gewone’ leven pas écht topsport is.

Door de tools en technieken vanuit haar sportcarrière toe te passen in het dagelijks leven, merkte ze dat ze meer energie kreeg. Haar bedrijf is sindsdien succesvoller – moeiteloos en sneller dan verwacht. Op basis van die tools en technieken ontwikkelde Sanne haar unieke peakperformance methode.

Zij neemt je op een inspirerende wijze mee hoe deze methode ook voor jou kan werken.

Tips en aanbevelingen:

  • Zorg voor goed zittende fietskleding en eventueel je eigen fiets;
  • Er is ruimte om je te verkleden en te douchen;
  • Je fiets kan veilig worden gestald op de locatie van Papendal;
  • Indien gewenst kunnen we de presentatie en/of fietsclinic bij jou ook in company organiseren. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op, klik hier.