Home Home

Home

by Robert Kunst
DSC00649

VOOR LEIDERSCHAP EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

KIEM helpt je om jouw onderwijstalent tot wasdom te brengen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de leraar en het team waarvan hij deel uitmaakt alles bepalend is voor de kwaliteit van het onderwijs. Toch waren er tot voor kort geen serieuze trainingen speciaal voor leraren, teamleiders en directieleden om je persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling te versterken.

In onze trainingen, seminars en coachingstrajecten kun je werk en leren combineren. Bij Kiem kun je werken aan je eigen vragen en uitdagingen onder begeleiding van coaches, experts en sparringpartners. Je leert op je eigen tempo. Het basismateriaal van onze trainingen is online beschikbaar en kun je doornemen wanneer het jou uitkomt. De interactie met medecursisten en coaches is flexibel in te plannen. Zo passen we ons aan aan jouw beschikbare tijd en ruimte voor jouw ontwikkeling.

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Wil je weten wat wij en onze partners nog meer te bieden hebben kijk dan eens onder het menu of lees onze blogs.

ALLES IS ER IN POTENTIE AL, IN DE MENS, IN EEN TEAM, IN EEN (ONDERWIJS)ORGANISATIE.
DE KUNST IS OM DIT SAMEN TOT WASDOM TE BRENGEN.