Home Competentie en loopbaancoaching

Competentie en loopbaancoaching

by Gerbrand van Enk
Competentie en loopbaancoaching

Jouw ontwikkeling staat centraal

Veel mensen willen doelgericht werken aan meer tevredenheid en werkgeluk. Hoe fijn is het immers als je met plezier naar je werk gaat en hier veel voldoening uithaalt? Als vervolg op een (eerdere) Talent en Motivatie Analyse (TMA) bieden wij daarom de mogelijk om professioneel begeleid door te ontwikkelen. Op specifieke competenties en vaardigheden voor de klas of meer gericht op groei en ontwikkeling in jouw loopbaan.

Persoonlijke groei van jouw vaardigheden: competentieontwikkeling

Op zoek naar concrete vaardigheden waarmee jij de volgende stap kunt zetten in jouw werk of carrière? Een betere leidinggevende worden of juist groeien naar een positie als (project)leider?

Competentie ontwikkeling is gericht op het verder ontwikkelen van gedragsvaardigheden in je werk. Hiervoor maken we kunnen online ondersteuning inzetten via ons talent management systeem (TMS). Hierin heb je de mogelijkheid om self assessments te doen of 360 graden feedback uit te vragen op het gebied van gedragsvaardigheden.

Vaardig voor de klas: welbevinden voor jouw leerlingen en voor jezelf

Wil jij jouw vaardigheid in de klas verbeteren en ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe jij weer plezier in de klas terug kunt krijgen zodat het weer lekker loopt in de klas? Daarvoor bieden wij iets nieuws: ontwikkeltaal in de klas. Leer hoe gedrag, gevoel en gedachten jouw welbevinden bevorderen.

Loopbaancoaching: voor wie wat anders wil

Ben jij ontevreden met je werk? Met de druk en drukte? Vraag jij je wel eens af hoe een andere baan voor jou zou zijn?

Loopbaanontwikkeling betekent vaak een uitbreiding gericht op het vinden van de juiste sector en taken. Hiervoor maken we ook gebruik van de career-advisor. Zo krijg je meer zicht op welke sectoren en taken het best passen bij jouw talenten en drijfveren. We helpen je ook bij de te maken carrièrestap die jij voor ogen hebt.

Jij maakt het verschil

Het is aan jou er wat aan te doen. Alleen jij maakt het verschil. Neem de regie over jouw ontwikkeling. Door inzicht in wat jou drijft en wat jij wilt bereiken. Kom er achter wat jouw belangrijkste werkwaarden zijn en leer jouw mogelijkheden kennen.

Zelfstandig en/of met jouw werkgever

Loopbaan- en competentiecoaching zijn beide coachtrajecten waar jij jezelf in kunt ontwikkelen. Hierin kun je samen met jouw leidinggevende optrekken of juist niet en helemaal zelf aan de slag gaan. In alle gevallen is jouw privacy geborgd.

En wij helpen jou

Wij helpen je, door het stellen van de juiste vragen, en dagen je uit om na te denken over waar je voor staat en wat je wilt. Op basis van de inzichten en handvatten die je in het traject opdoet stel je een persoonlijk actieplan op waarmee we vervolgens samen aan de slag gaan.

Het resultaat van onze samenwerking levert je o.a. het volgende op:

  • Het inzicht hebben in je talenten en ambities
  • Het maken van keuzes die bij je passen
  • verbeterde vaardigheid in het scheppen van een leerklimaat in de klas
  • Het zetten van stappen in de praktijk om je doelen te bereiken
  • Het ervaren van een betere werk- en privébalans
  • Vertrouwen in jezelf

Onze passie voor mensenwerk

Het is onze passie om mensen te helpen groeien. Onze focus ligt op jouw doelen om zo samen met jou een optimaal resultaat te behalen.

  • Wij bieden gerichte competentie coaching aan op basis van de TMA methode. Kijk hier voor meer informatie over de TMA methode.  
  • Meer gericht op vaardigheid voor de klas bieden wij Ontwikkeltaal coaching. Kijk hier voor meer informatie over Welbevinden in de klas;
  • Loopbaan en competentiecoaching kunnen wij ondersteunen via een online leer- en ontdek platform: New Heroes.

Meld je nu aan, dan maken we een vrijblijvende oriënterende afspraak.

Ligt jouw behoefte niet alleen bij concrete gedragsvaardigheden? Kijk hier voor ons unieke aanbod De verdieping, waar wij samen inzoomen op vraagstukken die verder gaan dan werk alleen.